Başkomiser Muzaffer kitabım

Merhaba,

Öncelikle kitaplarıma göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederim. Beklentilerimin çok üzerinde pozitif eleştiriler aldığım gibi kendimi daha iyi noktalara getirecek negatif eleştirileri de dikkate değer şekilde dinledim.

Dolu dizgin ilk kitabım sonrası kendime olan inancım bir kat daha arttı. Kafamda projelerini oluşturduğum “Başlangıç” kitabımın devamını yazarken,  Muzaffer Başkomiserin gençliğini anlatacak bir kitap için çalışmalara başlamış ve onu siz değerli okuyucularımla 2022 yılında buluşturmuştum. 

Başlangıç kitabımda:

Katil ile birlikte geçirilen zamanda aslında iyi ya da kötü diye bir kavramın olmadığı, herkesin katil olduğu gibi, herkesin masum olabileceğini yansıttım. Aslında gerçeğin perdesi kalktıkça aradıkları katilden farksız olmadıklarını görüyorsunuz.

Başkomiser Muzaffer kitabımda:

Başlangıç kitabını yazarken ana karakterden sonra beni en çok etkileyen ve içine çeken kişi kuşkusuz Muzaffer Başkomiser’in kendisiydi. Onun için yazılan her kelime, her nokta, her virgül, her olay o kadar ince detaylardan geçiyordu ki büyüsünden çıkmak imkansızdı.

Oradan yola çıkarak yazmış olduğum Başkomiser Muzaffer kitabımda adelet ile intikam arasında kalmış bir adamın seçiminden yola çıkıp başına gelen olayları anlattım.

Özetle:

Başkomiserin gençlik yıllarında yaşadığı bir olayı anlatmak –ki bu “Başlangıç” kitabımın bir bölümünde atıfta bulunduğum bir kısımdan yola çıkarak yazmıştım. Şimdi ise  Başkomiser Muzaffer kitabımdan yola çıkarak “Sır Perdesi” kitabımı yazmaya başlamış olup 2023 yılında siz değerli okuyucularımla buluşturacağımın müjdesini böylelikle vermiş oluyorum.

Gelelim Sır Perdesi kitabına:

Sır Perdesi kitabımda ise artık  seri katillerin odak noktası haline gelmiş bir adamın normal bir hayatının olamacağı gerçeğini anlatıp, çırpındıkça daha da battığı o karanlık dünyayı anlatıyorum.

Bu kadar deli dolu, ipe sapa gelmez, doğrudan asla vazgeçmeyen, amirlerine bile yeri geldiğinde kafa tutan ama kimseye kırmayan, çivisi çıkmış bir dünya da ne olursa olsun iyi kalmayı becerebilen ve iyi kalmak için çaba gösteren herkese yardım eden birinin dünyasına hoş geldiniz.!

Takipte kalmanız dileğiyle.

Özkan URAL

5 2 votes
Article Rating
Haber Bültenine kayıt ol-Yorumları Takip Et
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
error: Bu alan koruma altındadır